Designverkstan

OM MIG

Hej!
Jag heter Lena och är en riktigt matmorsa! Älskar att baka och laga mat åt andra. Så tveka inte att be om hjälp, jag brukar kunna fixa det mesta....! Låter lite kaxigt, det är jag verkligen inte. Men jag älskar att hjälpa andra och är inte rädd för att testa nya saker.

Jag har genom åren testat på många olika branscher och jobb. Jag började som barnsköterska på BB, omskolade mig till ekonom och började arbeta inom idrotten. Arbetade både på föreningsnivå och förbundsnivå i nästan 20 år. När livet sedan tog en drastisk vändning, försökte jag hitta något jag kunde brinna för lika mycket som Basketen. Provade grafiska branscher som innefattar både webb och trycksaker. Sedan kom jag på att jag älskar ju laga mat och baka. Så Började med en konditorutbildning i Stockholm och sedan en kockutbildning i Norrköping. Har sedan dess arbetat som kock på olika ställen, förskolor, skolor, äldreboende, catering och cafeer. Till sist hittade jag ett eget lite krypin på Kungsgatan i Norrköping...Det Glokala Haket... Ett litet mysigt kafe där jag lagar allt vegetabiliskt, alltså utan animlaer, ägg och mjölk. En riktigt utmaning, men det gillar ju jag. ;) 
Jag vill kunna ge flera som av olika anledningar inte kan äta mjölk och ägg flera val, när det gäller fikabröd och lunchmat.
Men på den här sidan kan du beställa allt!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna